Lawless

Lawless 1.5

Leuke shooter gebaseerd op de actiefilms van de jaren '90

Neem de leiding over een groep criminelen in deze iOS-shooter bomvol actie.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende graphics
  • Interessante multiplayer-modus

TEGEN

  • Levels zijn aan de korte kant

Uitmuntend
8

Neem de leiding over een groep criminelen in deze iOS-shooter bomvol actie.

Knallen maar!

Lawless laat zich inspireren door beroemde actiefilms, Heat in het bijzonder, en geeft jou de leiding over een groep criminelen die verschillende missies uitvoeren. In elk level schiet je je vijanden (voornamelijk politieagenten) neer en ontwijk je hun kogels. De levels in Lawless duren over het algemeen niet langer dan anderhalve minuut en de tijd tussen de levels is al net zo kort.

Je kunt je karakter op allerlei manieren personaliseren. Niet alleen kies je zelf een personage, je koopt ook wapens voor hem met geld dat je tijdens de missies verdient.

Hoe speel je Lawless?

Schieten, het belangrijkste onderdeel van Lawless, doe je door op de vijand te tikken. Je karakter schiet verbazingwekkend accuraat, dus je hoeft je geen zorgen te maken over of je wel exact op de juiste plek tikt. Wel moet je rekening houden met je munitie en je gezondheid: elke keer dat je schiet, wordt je blootgesteld aan de kogels van de vijand.

De multiplayer is interessant en laat je andere spelers aan je team toevoegen. Voer je een missie correct uit, dan krijgt de andere speler een deel van de buit. Hiervoor hoeft de speler in kwestie niet ingelogd te zijn, bij de eerstvolgende keer dat hij of zij Lawless opstart, wordt de buit toegevoegd. Andere spelers kunnen ook van jouw karakter gebruik maken bij hun missies, wat zorgt voor aangename verrassingen als je inlogt en ineens weer wat extra geld hebt verdiend.

Onze mening

Lawless is een leuke shoot-em-up met uitstekende graphics en een interessante multiplayer mode.

Hoe ziet Lawless eruit?

Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de graphics van Lawless. De levels zitten vol goed-geanimeerde karakters en gedetailleerde omgevingen met meubels, auto's en explosies. De muziek is goed geproduceerd en toepasselijk duister.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer

Beoordelingen about Lawless